3
Katar 2022

FOTO: FSS

PROVOKACIJA JE BILA PLANIRANA SVE VREME: Kuzmanović tvrdi da bi nokautirao švajcarske Albance!

Objavljeno: 30.11.22 u 11:12

Srbija i Švajcarska u petak od 20 časova igraju odlučujući meč za proalz u osminu finala Mundijala u Kataru, a sve osim pobede eliminiše našu ekipu. Slično je bilo i u Rusiji, gde je meč drugog kola grupne faze između ovih rivala defakto odlučivao putnika u nokaut fazu.

Tako je jedan rođeni Švajcarac, Zdravko Kuzmanović, koji je inače rođen u Tunuu, neposredno pred meč komentarisao ispade Granita Džake i Đerdana Šaćirija, i istakao da je cela nacija bila za kražena, pa je u intervjuu za tamošnji 20min rekao je sledeće

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Isticanje simbola dvoglavog orla je bila sramota, jednostavno tužno. Sport i politika moraju da se odvoje, a vaši momci to nisu uradili. Da sam bio igrač Srbije na tom Svetskom prvenstvu verovatno bih nokautirao ili Džaku ili Šaćirija”, kaže bivši reprezentativac.

Oni su spremni na sve.

Iskreno da vam kažem, Švajcarci neka budu spremni na sve: Srbija nema šta da izgubi. Ne znam koliko će kosti da drže. Ali pre četiri godine sve provokacije su potekle sa švajcarske strane. Taj dvoglavi orao nije bio proizvod emocije, to je bilo planirano sve vreme. To što se desilo u Rusiji ne možemo da zaboravimo. Ako provociraš moraš da očekuješ da zveči na terenu. Ima ona lepa izreka: svakog sretneš dva puta u životu”.

12
2

3 Komentara

  1. Ja sam vječni pristalica 4-4-2,mi to momentalno ne možemo igrati ali treba u budućnosti poraditi na tom.Idemo dalje !

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter