0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

PIKSI DONEO VAŽNU ODLUKU: Zatvorio je trening Srbije – jasno je i zašto!

Objavljeno: 30.11.22 u 17:08

Vreme je da se spremimo.

Srbija će odlučujuću utakmicu za plasman u nokaut fazu na Svetskom prvenstvu u Kataru, odigrati u petak protiv selekcije Švajcarske. Pred taj meč, medijima su se prvo obratili Dušan Vlahović i Filip Kostić, dok će glavnu konferenciju održati Aleksandar Mitrović i Dragan Stojković u četvrtak.

U susret ovoj bitnoj utakmici, selektor Srbije, odlučio je da se pozove na pravila FIFA i da zatvori trening Orlova za javnost. U pitanju je trening u sredu, dok će prvih 15 minuta treninga u četvrtak biti otvoreno za medije, a potom će Srbija nastaviti da neometano sprema taktiku za Švajcarce.

VESTI O MUNDIJALU:

Dobra stvar za našu reprezentaciju jeste da će Dragan Stojković Piksi, protiv Švajcarske moći da računa na čitav tim, jer su se svi igrači koji su bili povređeni – oporavili. To je potvrdio i Dušan Vlahović na konferenciji danas:

– Osećam se dobro i spremno, nadam se da ću igrati u petak. Na Misteru je da odluči. Prethodna dva meča nisam igrao u dogovoru sa Piksijem, nisam bio spremam, došao sam povređen. Sada se osećam bolje, rekao je Vlahović.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter