0
Katar 2022

FOTO: Screenshot

NISU FUDBALERI PROBLEM, SRPSKI MEDIJI SVE ZAKUVAJU: Džaka nema dilemu ko će pokušati da isprovocira Granita i Đerdana!

Objavljeno: 30.11.22 u 12:37

Srbija i Švajcarska u petak od 20 časova igraju odlučujući meč za proalz u osminu finala Mundijala u Kataru, a sve osim pobede eliminiše našu ekipu. Slično je bilo i u Rusiji, gde je meč drugog kola grupne faze između ovih rivala defakto odlučivao putnika u nokaut fazu.

Dvojica braće, Granit i Taulant, izabrali su različite reprezentacije, pa je stariji od dvojice izabrao da igra za zemlju svojih roditelja. On je za tamošnje medije pričao o tome kako pokušava da utiče na malog brata u vezi kontrole emocija.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Iskreno, nisam bio srećan posle žreba zbog svih tih emocija i cele prošlosti sa Granitom. Ali, razgovarali smo dugo o tome, veoma dugo. Rekao sam mu: ‘Bez obzira na to što se desi na utakmici, da li postigao gol ili izgubio, samo ostani miran i igraj svoju igru’. Na kraju dana, ovo je fudbalska utakmica, nije politika”, rekao je Džaka za švajcarski Bilk, i dodao vezano za sada već čuveni meč Albanije i Srbije u Beogradu:

Bilo je teško. Nisam mogao da zamislim da će biti tako. Znali smo naravno da će biti vrelo, ali baš tako da se otme kontroli… Ali, to je bili 2014. godine, to je prošlost, treba da gledamo u budućnost”.

 

Tvrdi da su mediji glavni krivci.

Nisu problem srpski fudbaleri, mada je pitanje koliko će oni naelektrisani da budu. Pretpostavljam da će srpski mediji pokušati da ponovo zakuvaju stvari. Da pokušaju da isprovociraju Granita Džerdana Šaćirija. Moramo da budemo spremni na to, da budemo opušteni”.

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter