0
Katar 2022

FOTO: FIFA World Cup @FIFAWorldCup/ Twitter

KAKAV PROJEKTIL ČAVEZA: Da li je ovo najlepši pogodak na Mundijalu? (VIDEO)

Objavljeno: 30.11.22 u 22:58

Fantastičan pogodak meksičkog ‘bombardera’!

Meksiko je došao do trijumfa nad Saudijskom Arabijom rezultatom 2:1, ali je Poljska zbog bolje gol razlike postala naredni učesnik osmine finala. Dominirali su Meksikanci više od 90 minuta u meču 3. kola grupne faze, nedostajao im je treći pogodak za plasman u nokaut fazu, ali jedan napad rivala je ugasio sve nade Očoe i ekipe.

Cesar Montes je odlično proigrao Henrija Martina u 47. minutu, a ovaj je obavio lakši deo posla, loptu ćušnuo u mrežu rivala i doneo vođstvo Meksiku.

Na ekspresan način su Meksikanci u potpunosti ‘razbili’ Saudijsku Arabiju posle najduže pauze. Pravi projektil iz slobodnjaka poslao je Luis Čavez u mrežu protivnika. Sjajni Mohamed Al Ovais nije imao nikakve šanse da u 52. minutu spreči ‘bombu’mladog Meksikanca. Čavez je postigao verovatno i najlepši pogodak u dosadašnjem delu takmičenja.

U momentima kada je Meksiko jurio treći pogodak, usledio je kontranapad rivala. Hatan Bahebri je poslao loptu u kazneni prostor, a tamo je istu dočekao Salem Al Davasari. Ni sjajni Giljerme Očoa nije uspeo da odbrani njegov udarac. Ovaj pogodak je Meksikance izbacio sa turnira.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter