0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

„FRUSTRIRANI LJUDI POKUŠAVAJU DA POKVARE DOBRU ATMOSFERU, ALI IM NEĆE USPETI!“: Filip Kostić bez dlake na jeziku!

Objavljeno: 30.11.22 u 16:52

Govorio i o svojoj povredi.

Na današnjoj konferenciji za medije pojavio se sprski duo iz JuventusaDušan Vlahović i Filip Kostić.

U prethodnom meču protiv Kameruna (3:3) svoje prve minute na ovom Mundijalu upisao je i Filip Kostić.

Ističe da ima snage, te da se nada da će on i saigrači uspeti.

Kad ćemo da imamo snage za to ako ne sad!? Moramo da budemo pozitivni, maksimalno koncentrisani, fokusirani na tu utakmicu, kao što i jesmo. I da se dobro pripremimo. Nadam se da ćemo na kraju uspeti. – rekao je fudbaler Juventusa.

Zatim je pričao o povredi i utakmici protiv Kameruna.

Imao sam povredu koja nije jednostavna. Uspeo sam da se oporavim u deset dana i da budem na raspolaganju selektoru. Protiv Kameruna je bilo teško, ali trudio sam se da dam sve od sebe. Mnogo mi je značila ta utakmica zbog ove koja sledi. Očekujem da budem još spremniji i nadam se da ću pomoći reprezentaciji da ostvari cilj. – kazao je srpski fudbaler.

FOTO: STARSPORT

Pre četiri godine u Rusiji Kostić je takođe bio u timu za meč protiv Švajcaraca.

Neće biti isto kao pre četiri godine, jer ima mnogo novih igrača. Svaku utakmicu pripremamo drugačije, zavisi i od protivnika. Ova utakmice će biti posebna za nas, jer nas pobeda vodi dalje. Na nama je da damo i više od maksimuma da bismo prošli dalje. Iskreno se nadam da ćemo uspeti. – istakao je Filip.

Ipak, svestan je da težak zadatak očekuje njega i saigrače s obzirom da su Švajcarci izuzetno tvrda ekipa.

Očekuje nas jako teška i zahtevna utakmica. Znamo da je Švajcarskoj odbrana jača strana, radi se o kompaktnoj i dobro organizovanoj ekipi. Mi smo imali sreće da nam drugi rezultati idu na ruku, pa se nadamo da ćemo sada ispraviti sve što nije bilo dobro u ove dve utakmice. Da ćemo biti pravi, da ćemo biti mi, da ćemo pobediti i proći dalje. – rekao bivši fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta.

FOTO: STARSPORT

Za kraj se osvrnuo i na „tračeve“ koji su se poslednjih dana pojavili, a u centru pažnje su upravo fudbaleri.

Nisam mnogo čitao šta se piše, ali sam čuo o čemu se radi. Godinu i po dana otkako je Mister stigao vlada odlična atmosfera, igramo dobar fudbal, napredujemo iz utakmice u utakmicu. Kada je tako, uvek će se pojaviti neko ko je frustriran da nam sve pokvari samo što to sada nije uspeo. Svi smo zajedno, družimo se i van terena, nije nas ništa poremetilo. – zaključio je Kostić.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter