0
Katar 2022

Dusko Tosic Srbija - Svajcarska, Serbia - Switzerland, Kaliningrad, Rusija 22.6.1018. Jun 22. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

DUŠKO TOŠIĆ DOBRO ZNA KAKVI SU ŠVAJCARCI: Vreme je za revanš, da oni plaču sada!

Objavljeno: 30.11.22 u 10:16

Srbija i Švajcarska u petak od 20 časova igraju odlučujući meč za proalz u osminu finala Mundijala u Kataru, a sve osim pobede eliminiše našu ekipu. Slično je bilo i u Rusiji, gde je meč drugog kola grupne faze između ovih rivala defakto odlučivao putnika u nokaut fazu.

Jedan od ljudi sa etiketom tragičara je i Duško Tošić, kome su mnogi zamerali što u finišu nije rušio Šaćirija, a on je pred ovu utkamicu govorio za Mozzart Sport.

Ima razlike u odnosu na taj meč. Želeli smo pobedu, mada bi nas i remi ostavio u igri, jer su oni kasnije igrali sa Brazilom. Sad nam igra samo pobeda. Drugačije je sve to. Samo je slično što će nam biti potreban maksimalan pristup 90 minuta. Švajcarska vam ne ponudi mnogo toga. Protiv Brazila su bili disciplinovani kao mi”.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Nije hteo o stvarima koje nisu vezane strogo za teren.

Ne bih o nefudbalskim stvarima. Samo znam da mi je poraz od Švajcarske bio najteži poraz u karijeri. Mnogo nam je to teško palo. Sećam se da smo ostali budni do osam ujutru u hotelu. Bilo je i suza. Možđa je sada vreme za revanš. I da naši igrači postanu heroji, a oni da plaču”.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter