0
Katar 2022

Granit Xhaka Srbija - Svajcarska, Serbia - Switzerland, Kaliningrad, Rusija 22.6.1018. Jun 22. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

DA LI ĆE PONOVO BITI PROVOKACIJA!? Evo šta Švajcarci kažu na takve slutnje iz Srbije!

Objavljeno: 30.11.22 u 15:42

Srbija i Švajcarska u petak od 20 časova igraju odlučujući meč za proalz u osminu finala Mundijala u Kataru, a sve osim pobede eliminiše našu ekipu. Slično je bilo i u Rusiji, gde je meč drugog kola grupne faze između ovih rivala defakto odlučivao putnika u nokaut fazu.

Ipak, strepnja o provokaciji sa obe strane postoji, počeni lošim ponašanjem dvojice Švajcaraca u Rusiji pre četiri godine, s toga je Telegraf u razogovoru sa švajcarskim novinarom Kristijanom Bregerom, saznao kakvo je stanje u njihovom timu.

– Mislim da će oba tima da budu koncentrisana i da će igrači biti fokusirani. Za naše fudbalere, švajcarske fudbalere, računa se samo igra. Sport i ništa drugo – rekao je Brager koji je na pitanje o mogućoj provokaciji jasno poručio:

– Ne, ne mislim da će biti ikakvih provokacija. I Džaka i Šaćiri su veoma fokusirani samo na meč. Šaćiri nije igrao protiv Brazila, imao je malih problema sa povredom. Ali mislim da će to sve biti u redu i da će igrati u petak. Obojica su nam rekli da ne žele da uvlače politiku u igru i da je sav fokus samo na utakmici i da će bolji pobediti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter