0
Katar 2022

Players of Serbia celebrate goalkeeper Vanja Milinkovic-Savic, Nemanja Maksimovic, Nemanja Gudelj, Nemanja Radonjic, Luka Jovic, Srdjan Babic, Dusan Tadic,Strahinja Pavlovic, Milos Veljkovic during Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Cameroon and Serbia. Photo by Predrag Milosavljevic/Starsport.rs

ATMOSFERA U REPREZENTACIJI ODLIČNA: Gudelj i Jović poručuju – „Spremni za sledeću!“

Objavljeno: 30.11.22 u 17:25

Ironična fotografija na račun glasina!

Mnogo fudbalera reprezentacije Srbije ovih dana nalazi se u centru pažnje zbog određenih tračeva koji su zaokupirali kompletnu javnost. Čini se ipak kako su na najvećem udaru Dušan Vlahović, Predrag Rajković, Nemanja Gudelj i Luka Jović. Jasno je da takvi komentari i objave stižu od zlonamernih ljudi.

Naime, ovih dana se pojavila priča, odnosno trač, da su srpski fudbaleri, Luka Jović i Nemanja Gudelj imali fizički obračun zbog određenih nesuglasica.

Odlučili su da zajedničkom fotografijom stanu na kraj ovim lažima.

FOTO: Screenshot

Ovo je i definitivno potvrda da nema reči o sukobu između ova dva fudbalera, te da je atmosfera odlična kao i što je do sada bila.

Potpuni fokus je na utakmici protiv Švajcarske gde su Orlovi pod pritiskom pobede kako bi prošli u nokaut fazu Mundijala.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter