0
Katar 2022

Foto: Twitter/ @FSSrbije

VELIKA PODRŠKA ZA „ORLOVE“: Legenda jugoslovenskog fudbala posetila reprezentaciju Srbije u Kataru! (FOTO)

Objavljeno: 29.11.22 u 16:04

Lepa slika nas je danas dočekala u Dohi

Proslavljeni jugoslovenski fudbaler Dejan Savićević danas je bio u poseti igračima reprezentacije Srbije, koji se nalaze u Dohi gde igraju Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Čuveni Genije tvrdi da je pomalo loš utisak koji su ostavili „orlovi“ na dosadašnjem toku Mundijala posledica povreda koje su kadrovski uništile postavu Dragana Stojkovića.

Pored toga Savićević je istakao da ne treba za sve kriviti poslednju liniju koja je primila tri naivna gola protiv Kameruna.

Javi se jedan štoper, traži izmenu, posle toga i drugi, sve se poremetilo. Izlazak malog Pavlovića je bio nenadoknadiv gubitak. Momak je jak u skoku, snažan u duelu, fenomenalan u postavci odbrane – rekao je Savićević.

Smatra da je pozitivna atmosfera u reprezentaciji važna, a da je Piksi najveći razlog za to.

Svestan je i on situacije u kojoj se našao tokom utakmice sa Kamerunom. Imao je druge planove, razmišljao o drugim izmenama. Ali to su nepredviđene okolnosti – dodao je predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore.

VESTI SA MUNDIJALA:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter