0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

TIM DRUGOG KOLA MUNDIJALA: Jedan srpski fudbaler prisutan, a čak dva Kamerunca!

Objavljeno: 29.11.22 u 10:15

Sinoć je duelom Portugala i Urugvaja finiširana druga runda uvodnog dela Mundijala, a kao i prva, videli smo neke sjajne poteze i momente, ali i odlične sveukupne partije pojedinaca. Tako da je sajt Sofascore, specijalizovan za ocenjivanje igrača, odredio najboljih 11 te faze takmičenja.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Jedini sprski fudbaler koji se našao u izabranom društvu jeste Andrija Živković, koji je sa ocenom 8.0 najbolje ocenjeni igrač na poziciji desnog beka, ali ujedno „najlošiji“ igrač u sastavu kola. Što se tiče Kamerunaca tu su se našli Žan-Šarl Kasteljeto, strelac i asistent, kao i Vensan Abubakar sa identičnim učinkom.

Na golu se našao Šćensni, pored Andrije i Žana u odbrani su još Sais iz Maroka i Sandro iz Brazila, vezni red čine Kovačić, Bruno Fernandes, Grizman, ali i Kudus iz Gane, dok je partner Kameruncu u napadu Ge-Sung Čo, korejski ofanzivac.

Najbolji pojedinac kola jeste upravo Portugalac sa ocenom 8.8, a to su mu omogućila dva pogotka protiv Urugvaja.

 

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter