0
Fudbal

Sergej Milinkovic-Savic odlazak fudbalske reprezentacije Srbije na FIFA World Cup 2022 Qatar at Sports center of Serbia Footbal Federation on November 15, 2022 in Stara Pazova, Serbia. (Photo by Narko Djokovic/Starsport.rs ©)

SULUDA IZJAVA LOTITA: Prvi čovek Lacija ne planira da pusti Sergeja ako ne dobije astronomsku cifru!

Objavljeno: 29.11.22 u 18:41

Čini se da će Srbin i ovog leta teško napustiti Rim

Priča o transferu Sergeja Milinković-Savića traje već nekoliko godina, a u čitavom tom periodu glavna kočnica potencijalnom transferu je prvi čovek Lacija.

Naravno, reč je o kontroverznom Klaudiju Lotitu koji želi da se obogati od odlaska srpskog fudbalera iz večnog grada, pa zbog toga je i odbio nekoliko unosnih ponuda za njega.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Poslednje vesti iz Italije govore da Lotito nije spreman da pusti Sergeja za manju cifru od 120.000.000 evra, zato što ga smatra najboljim veznjakom na planeti.

Pogodite koliko on sada vredi, postigao je pogodak na Svetskom prvenstvu, sa povredom zgloba. On je najbolji vezista na svetu – nedavno je izjavio predsniek Lacija na jednom gostovanju. Svakako moraćemo da sačekamo rasplet Mundijala da bi videli kako će se završiti ova priča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter