0
Katar 2022

FOTO: Belgian Red Devils @BelRedDevils/ Twitter

SELEKTOR BELGIJE: ‘Imamo, možda 10 odsto šansi protiv Hrvatske!’

Objavljeno: 29.11.22 u 21:10

Hrvatima je dovoljan i bod za plasman u nokaut fazu!

Fudbalska reprezentacija Belgije nije impresionarala najpre svoje navijača, a potom i kompletnu javnost. Popularni ‘Crveni đavoli’ savladali su Kanadu sa 1:0 nakon velike muke, a meč kasnije su poraženi od Maroka sa 2:0.

Odlučujući susret za plasman u narednu fazu očekuje ih u četvrtak, kada će u terminu od 16 časova odmeriti snage sa selekcijom Hrvatske.

Dva dana uoči te utakmice, oglasio se selektor Belgije, Roberto Martinez. Španski strateg je ulogu favorita preposustio aktuelnom svetskom vicešampionu.

– Još uvek imamo priliku sa prođemo grupu, a danas mislimo da imamo možda samo 10% šanse za pobedu protiv Hrvatske. Ovaj broj će rasti od sada do utakmice, a lično u igrače verujem 100 posto jer verujem u potencijal svoje ekipe – kazao je Martinez, koji se potom osvrnuo na pitanje novinara o potencijalnim neslaganjima i lošim odnosima unutar njegovog tima:

– Prirodno je da ima napetosti. Igrači su se zajedno razvijali jako dugo, događaju se stvari kao u porodici. Da nema napetosti i neslaganja, to bi značilo da nema ni emocija – zaključio je selektor Belgije.


Standings provided by Sofascore

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter