0
Katar 2022

FOTO: Screenshot

ONANA DAO SVE OD SEBE I OTVROIO DUŠU: Nisam naišao na želju za uspeh sa druge strane!

Objavljeno: 29.11.22 u 16:21

Srbija juče nije uspela da iskoristi činjenicu što na golu nije bio prvi golman Kameruna, Andre Onana, koji se zbog sukoba sa Rigoberom Songom, našao van sasstava za jučerašnji meč. Ipak, šta god uradili Neukrotivi lavovi u petak protiv Brazila, takmičenje je gotovo za čuvara mreže Intera.

On se oglasio povodom celog incidenta, i rekao da mu je reprezentacija iznad svega,ali da su drugi razlozi zašto nije igrao.

„Želim da izrazim svoju privrženost zemlji i fudbalskoj reprezentaciji. Juče mi nisu dali da budem na terenu i pomognem Kamerunu da ostvari ciljeve, kao što uvek radim. Uvek sam se ponašao tako da vodim ekipu prema uspehu.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Dao sam sve od sebe, svu energiju, kako bih pronašao rešenje za situaciju koju fudbaleri često proživljavaju, ali na drugoj strani nije postojala takva želja. Neke je situacije teško rešiti. Međutim, uvek poštujem i podržavam odluke vodećih ljudi koji žele da ostvare uspeh za celu zemlju.

Pružam saigračima svu svoju snagu jer smo pokazali da možemo daleko na ovom takmičenju. Vrednosti koje podržavam kao osoba i sportista su one koje me obeležavaju i koje mi je porodica ugradila odmalena. Oduvek mi je  bila čast da igram za Kamerun“, napisao je Onana.

Golman otputovaće najpre  u Pariz, da bi potom odatle leteo za Jaunde, prestonicu afričke zemlje. S obzirom kakvo je stanje u fudbalskoj javnosti Kameruna, teško da će se golman vraćati u selekciju dok je proslavljeni fudbaler na poziciji selektora.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter