0
Evropske lige

Dick Advocaat, Dik Advokat Srbija-Danska kvalifikacije za UEFA Euro 2016 evropsko prvenstvo u fudbalu Beograd, Srbija Serbia Denmark euro qualifiers 14.11.2014. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT / +318 64 1260 959 / thepedja@gmail.com)

NEKADAŠNJI SELEKTOR SRBIJE STIGAO U HAG: Advokat na novom zadatku!

Objavljeno: 29.11.22 u 13:42

Proslavio je nedavno tri-četvrtine veka boravka na ovoj planeti, srećno se penzionisao, ali ipak da je fudbal teško ostaviti za vreme života, pravi je primer Dik Advokat, koji se vraća najvažnijoj sporednoj stvari na svetu.

Naime, nekadašnji selektor Srbije, koju je predvodio svega nekoliko meseci 2014. godine, odlučio je da ADO iz Haga spasi ispadanja, pa se vratio iz penzije da pomogne klubu da opstane u drugoj ligi Holandije.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Niko nije očekivao ovo, uključujući mene. Ali možete da očekujete svašta od mene. Već sam više puta rekao da ću prestati, ali sam se vratio. Kada sam dobio poziv, nisam mogao da ga odbijem. Ta želja (za radom) je došla iznenada„, rekao je za klupski sajt.

Hag je trenutno 17. u Eerste diviziji, s tim što je veoma komplikovan sistem ispadanja, sumnajmo da će putovati rang niže, ali dugogodišnji prvoligaš definitivno ima veće ambicije od borbe za opstanak, s tim se nadaju da će Advokat razdrmati ekipu. Trenutno su u nizu od pet mečeva bez pobede.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter