0
Katar 2022

FOTO.:Twitter/@nati_sfv_asf

MURAT HOĆE POBEDU PROTIV SRBIJE: Švajcarac preti Orlovima, nikada neće da igra samo nerešeno!

Objavljeno: 29.11.22 u 09:40

Fudbaleri Švajcarske sinoć su poraženi minimalno od izuzetno jakog Brazila i tako postali polovični u dosadašnjem toku Mundijala. Ipak, i dalje su u veoma povoljnoj situaciji, jer im za prolaz dalje treba i bod protiv Srbije, ali selektor te selekcije nije fokusiran samo da ostane neporažen.

„Ne znam da li bilo šta mogu da zamerim igračima. Veoma je teško oduzeti Brazilcima loptu i pokušati da ih napadnete. Tačno je da smo mogli bolje da reagujemo kod gola, ali skoro je nemoguće da protiv takvog tima ne napravite nijednu grešku. Idemo dalje, možemo samo da učimo iz ove utakmice“, rekao je Murat Jakin nakon meča.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Švajcarska u poslednjem kolu igra protiv Srbije.

„Sada treba dobro da se oporavimo, zaboravimo na poraz i tugu i da se što bolje pripremimo za petak i duel sa Srbijom. Oni su ispustili pobedu protiv Kameruna i to nam naravno odgovara. Znam da bi jedan bod trebalo da nam bude dovoljan za plasman u osminu finala. Ali nisam trener koji će svom timu reći da igra na nerešeno“, istakao je Murat Jakin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter