0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MILJENIK DELIJA – KADU MENDEŠ: ‘Više bih voleo da Srbija osvoji Mundijal nego Mesi! Navijam za Orlove!’ (FOTO)

Objavljeno: 29.11.22 u 19:24

Brazilac priželjkuje da će se Kariokama u nokaut fazi priključiti izabranici Dragana Stojkovića Piksija!

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i miljenik Delija, Mendeš Kadu, vrlo pažljivo prati mečeve Svetskog prvenstva u Kataru. Za vreme mandata u Beogradu ušao je u srce navijačima crveno-belih, jer je na 102 odigrana meča postigao 26 golova i dodao 14 asistencija.

Zauvek će ostati upamćen njegov pogodak u sudijskoj nadoknadi 142. večitog derbija, koji je Zvezdi doneo tri boda.

Brazilac je 2019. godine završio profesionalnu karijeru, a sada se nalazi u rodnom Brazilu, odakle je dao intervju za Mozzart Sport i otkrio koliko mu nedostaje voljeni klub.

FOTO: STARSPORT

-Mnogo mi nedostaju Crvena zvezda i Beograd. Zbog velike udaljenosti nije lako doći, ali ako bi se ukazala šansa, odmah bih to učinio – istakao je Brazilac, rodom iz Andradine u Sao Paulu, a potom se osvrnuo na dve utakmice koje je Srbija odigrala u Kataru:

-Srbija je dobro igrala protv Brazila i Kameruna, ali je u drugoj utakmici naivno primila golove. Biće teško protiv Švajcarske, jer je meč jako bitan za obe ekipe, ali verujem da Srbija može do pobede.

FOTO: STARSPORT

Boje Srbije u Kataru brane dvojica Kaduovih bivših saigrača iz perioda kada je nastupao na ‘Marakani’ – Darko Lazović i Filip Mladenović.

-Čujem se ponekad sa Lazom preko Instagrama. Navijam za vašu reprezentaciju i voleo bih da vi budete ti koji će proći uz Brazil.

Kadu je potvrdio ono što je manje-više svima poznato – Brazil je glavni favorit za osvajanje ‘boginje’.

-Nejmar je mnogo važan igrač za našu reprezentaciju. On je najbolji igrač Brazila i zato je bilo problema u igri protiv Švajcarske, ali bitno da je upisana pobeda. Ima još dobrih selekcija na turniru, ali mislim da Brazil ima najveće šanse za titulu.

Mendeš je istakao da poštuje delo Lionela Mesija, ali da bi više voleo da Srbija stane na tron u slučaju da Brazilcima to ne pođe za rukom.

-Ne bi bila šteta i da se to ne dogodi. Ja volim Mesija, ali više volim Brazil. Više bih voleo da Srbija osvoji Svetsko prvenstvo nego Mesi – poručio je Kadu u razgovoru za Mozzart Sport.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter