0
Katar 2022

FOTO: MerkurXTip

MERKURXTIP NAJAVA TREĆEG KOLA MUNDIJALA: Evo šta treba očekivati kad je najbitnije!

Objavljeno: 29.11.22 u 14:18

Najava 3. kola Svetskog prvenstva

 

Treća sreća! Svi se nadamo da će ova krilatica biti naš alibi u petak. Nakon poraza u prvom kolu, desilo se buđenje Orlova protiv Kameruna. Nismo uspeli da uzmemo više od boda, ko je kriv nećemo suditi, ali nadajmo se da će taj bod da bude zlatan za naše junake. Pomogli su i Brazilci, koji su dali šansu Srbiji da pobedom nad Švajcarcima obezbedimo mesto među 16 najboljih reprezentacija. Sada se budi inat i čekamo sa nestrpljenjem petak i spektakl, nadamo se sa srećnim krajem. U MerkurXtipu je u toku akcija pod nazivom ,,Saberi ekipu“, više detalja možete pronaći na našem sajtu, a Vaša opklada može biti upravo na ovaj meč, jer su odlične kvote već spremne:

 

    42   Srbija-Švajcarska  2.62  I  3.20  I  2.80

 

U naredna četiri dana pratićemo rasplet grupne faze 22. Svetskog prvenstva, po izmenjenoj satnici, ovoga puta pratićemo utakmice od 16h i 20h. Pre svega u grupi A, Holanđani bi na papiru trebali imati lak posao protiv domaćina i obezbediti prvu poziciju. Za drugo mesto boriće se Ekvador i Senegal.

 

U večernjem terminu imamo dva zanimljiva meča. Iran i SAD će po pretpostavci voditi bitku za drugo mesto u grupi B, dok se očekuje rutinska pobeda Engleza nad Velšanima koji su generalno pružili najlošije partije u ovoj grupi.

 

   5       Ekvador-Senegal     2.42  I  3.15  I  3.15

           11     Iran-SAD                   3.90  I  3.35  I   2.03

 

Pre početka Mundijala niko nije očekivao ovako komplikovanu situaciju u grupi C, gde sve četiri selekcije imaju šanse za prolaz dalje. U najboljoj poziciji je Poljska koja je trenutno prva, tako da ih pobeda ili nerešeno protiv Argentine vodi dalje. Saudijci će pokušati da ponove uspeh iz prvog kola i da stignu do fazna 3 boda koja ih vode na pozicije za prolaz.

Francuzi su osigurali prolaz i mirne glave čekaju duel sa Tunisom u okviru grupe D. Dok će o učesniku osmine finala odlučivati u direktnoj borbi Australija i Danska. Za vas smo spremili ponudu na konačan ishod ovog meča, koju možete odigrati i online na našem sajtu merkurxtip.rs:

 

24     Australija-Danska     6.25  I  4.20  I  1.53

 

Mnogo zanimljivosti donosi i grupa E, gde još uvek nije sve rešeno. Deluje da favoriti Nemci i Španci mogu do druge runde ali konce će pokušati da im pomrse Japanci i Kostarika. Japan ide na megdan Španiji, a Kosta Rika Nemačkoj.

 

U grupi F znamo da su takmičenje završili Kanađani koji su pretrpeli dva poraza i zakucani su za dno tabele, oni u poslednjem meču za čast igraju protiv Maroka koji se bori za prolaz. Hrvatska i Belgija u direktnoj borbi odlučuju o prolazu.

 

        36    Hrvatska-Belgija     2.85  I   3.25  I  2.55

 

U grupi H poznato je da je učesnik osmine finala Portugal. A  za drugu poziciju boriće se Gana, Urugvaj i Juzna Koreja, koja ima najteži zadatak jer za prolaz moraju da pobede Portugal, a da Urugvaj i Gana odigraju nerešeno. U meču Urugvaja i Gane blagu prednost ima Urugvaj, ali ne možemo otpisati ni Ganjane koji su svojom upornošću svakako pretnja za bilo koga.

 

47   Gana-Urugvaj      5.20  I  3.55   I  1.75

 

Ostaje da pogledamo rasplet, a pre toga dobro odaberite vaše favorite i odigrajte igre koje najviše volite upravo u MerkuXtip lokalima ili online na merkurxtip.rs. SREĆNO!

 

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter