0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

LEKAR BRAZILSKE REPREZENTACIJE POTVRDIO: Prva zvezda ‘Karioka’ propušta meč sa Kamerunom! (FOTO)

Objavljeno: 29.11.22 u 18:25

Problem za glavnog favorita na Mundijalu!

Lider brazilske fudbalske reprezentacije, Nejmar, neće obući dres nacionalnog tima ni protiv selekcije Kameruna. Napadač Pari Sen Žermena se još uvek oporavlja od povrede desnog skočnog zgloba koju je zaradio na utakmici sa Srbijom. Nejmar je iz istog razloga sa klupe posmtrao duel sa selekcijom Švajcarske, koji je njegova ekipa rešila u svoju korist rezultatom 1:0 pogotkom Kazemira.

🚨Update:

Alex Sandro will not play against Cameroon due to a hip injury.

Danilo and Neymar are still undergoing treatment and will not play as well.

— Brasil Football 🇧🇷 (@BrasilEdition) November 29, 2022

Lekar nacionalne selekcije Brazila, Rodrigo Lasmar, potvrdio je da Nejmar neće biti na raspolaganju selektoru Titeu za naredni okršaj. Susret sa Kamerunom na programu je u petak, u terminu od 17 časova. S obzirom da su ‘Karioke‘ već obezbedile plasman u nokaut fazu prestižnog turnira odsustvo Nejmara neće predstavljati veliki problem za tim.

Lasmar je oktrio da je Nejmar u ponedeljak imao i povišenu temperaturu, ali da to nikako neće uticati na proces oporavka od neugodne povrede.

FOTO: STARSPORT

Osim asa PSŽ-a, zbog povrede će pauzirati i bekovi Alek Sandro i Danilo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter