0
Košarka

FOTO: Screenshot

JOKIĆU PRIPAO SRPSKI OBRAČUN: Džoker odličan, Bobi takođe imao ulogu! (VIDEO)

Objavljeno: 29.11.22 u 08:10

Košarkaši Denver Nagetsa su u Majl haj sitiju savladali ekipu Hjuston Roketsa rezultatom 129:113 i tako pokazali da se njihova forma nalazi u uzlaznoj putanji, dok su Rakete i pored bljeska u prošlom meču, uspele dase vrate na na negativan kolosek.

NAJNOVIJE VESTI IZ NBA LIGE:

Fantastičan je bio srpski košarkaš Nikola Jokić koji je za manje od pola sata provedenih na terenu uspeo da upiše 32 poena, uz šut iz igre 65 procenata, a na to je dodao 12 skokvoa i osam asistencija, time ostao zamalo kratak za tripl-dabl.

Sa druge strane Boban Marjanović je za pet minuta u igri uspeo da upiše tri poena, uz šut iz igre 1/3, dok je na taj učinak dodao i jedan skok, ali i blokadu.

Denver je nakon ovog trijumfa drugoplasirani tip zapadne konferencije sa skorom 13-7, dok je Hjuston nastavio da bude fenjeraš sa svega četiri trijumfa i 16 poraza u uvodnih 20 mečeva sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter