1
Katar 2022

FOTO: Twitter/@CanadaSoccerEN

FIFA UZELA SLUČAJ „BORJAN“ POD ISTRAGU: Hrvatima preti ozbiljna kazna zbog istorijskog sramotnog ponašanja!

Objavljeno: 29.11.22 u 14:11

Hrvatski navijači vređali su Milana Borjana, koji je rođen u Kninu i tokom rata izbegao u Kanadu sa svojom porodicom. Tu se nije završilo, pa je kasnije i njegova porodica najsurovije vređana, pogotovu supruga Snežana.

Ispred samo stadiona grupa navijača Hrvatske se slikalo sa zastavom poznate marke traktora „John Deere“, na kojoj piše: „Knin 95 Borjan“.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

FIFA je saopštila da se optužbe protiv HNS-a odnose na ponašanje hrvatskih navijača, ne samog Saveza i dodatno je naglasila je pravila u vezi diskriminacije i bezbednosti na utakmicama.

Nadamo se da će ovako sramotno ponašanje pojedinaca biti sankcionisano najstrožije, a i takođe s obzirom da su devedesete bile davno, sa strašnim gubicima koje su sve strane pretrpele, nadamo se da će napokon moći da se neke stvari oproste i prevaziđu, a da se ovakvi gestovi i ispadi ne ponove nikada, jer stvarno je sramota.

2
1

1 Komentara

  1. Sta reci o Hrvatima – ja bih njihovu drzavu nazvao KRVATSKA.

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter