3
Košarka

FOTO: KK Crvena zvezda

EVROLIGA PONOVO UKAZALA POVERENJE CRVENO-BELIMA: Zvezda domaćin prestižnog turnira ‘Marko Ivković Jagoda’!

Objavljeno: 29.11.22 u 18:58

Priznanje za kvalitetnu organizaciju prethodnih sezona!

KK Crvena zvezda mts dobio je ponovo organizaciju kvalifikacionog Evroliginog turnira za juniore ANGT.

On će i ovoga puta nositi ime tragično preminulog navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića Jagode.Turnir će se održati od 31. marta do 02. aprila 2022. godine u Beogradu.

-Dobijanjem organizacije ovog turnira 13.put Evroliga je još jednom iskazala ogromno poverenje koje ima u KK Crvena zvezda mts, i produbila saradnju koja traje već više od jedne decenije.

Podsetimo, ovaj turnir tradicionalno iz godine u godinu okuplja najtalentovanije juniore iz svih delova Evrope u Beogradu.

Iz godine u godinu, ANGT ”Marko Ivković” podizao je lestvicu kvaliteta organizacije, a brojne pohvale iz krovne organizacije Evrolige, kao i fenomenalni utisci mladih košarkaša i trenera, koji su kasnije postajali glavni protagonosti u seniorskoj konkurenciji, najbolji su pokazatelj da je Crvena zvezda uvek radila najbolji mogući posao u organizacionom smislu. O tome govori i podatak da su se u prethodnim godinama menjali gradovi organizatori ovog turnira, ali su Crvena zvezda mts i Beograd uvek tu!

Crvena zvezda je u takmičarskom delu učestvovala na svim dosadašnjim kvalifikacionim turnirima, a osim što ga je osvajala više puta, osvajala je i juniorsku Evroligu (Milano) i dva puta igrala finale (Madrid i Berlin).

Ekipe će kao i svake sezone biti podeljene u grupe A i grupe B, a dve najboljeplasirane obezbediće svoje mesto u finalu. Osvajač turnira obezbediće svoje mesto na Fajnal ejtu koji se igra u vreme održavanja Fajnal fora za četiri najbolje ekipe u Evroligi.

Pored KK Crvena zvezda mts ove godine kvalifikacioni turniri održaće se u Minhenu, grčkoj Patri, i Zadru – navodi se na zvaničnom sajtu KK Crvena zvezda.

 

2
0

3 Komentara

  1. Nemojte da nas zamarate… Zna se dobro na koji nacin se dobija ovaj tuirnir, u kome je drzava sponzor, a svi oko organizatora su tu da nesto maznu. To je stara beogradska metoda i nije „guzati“ sam u coroanju… Tu je i ko „scapi scapi, vuki, aki,..“. Ima ih… Al nas EL obozava? Zato je Laporta zabranio navijacima Partizana da legalno udju na utakmicu… Nego, raspitajte se koliki je fond za ovaj turnir, pa obavestite one sa najnizim primanjima? Hvala na prostoru.

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter