0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@Socceroos

DOKAZ DA JE NEKO ROĐENI LIDER: Pogledajte govor Miloša Degeneka pred utakmicu Mundijala! (VIDEO)

Objavljeno: 29.11.22 u 10:38

Selekcija Australije na pragu je prolaska dalje, jer su uspeli da savladaju tim Tunisa, za razliku od Danske, i sada im treba samo bod protiv selekcije sa Jilanda, kako bi se našli u narednoj fazi. Miloš Degenek, iako nije starter za Sokeruse, jedan je od lidera, a to se može videti po njegovom govoru pred meč sa afričkom selekcijom.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

„Svi smo ovde s razlogom, oni koji igraju, oni koji su na klupi. Idemo iz ove grupe i nastavljamo dalje. Svako od nas je ovde sa razlogom da uradimo jebeni posao. Uradićemo ga danas i uradićemo ga za četiri dana. Nije bitno ako vas odnsesemo sa terena, ostavite sve na tom terenu. Uradite to za porodicu, uradite to za prijatelje, za saigrače.Samo izađite napolje, odradite posao. Neću da se niko vrati ovde a da ima eenergije. Ovo je vaša pozornica, ovo je vaš dan.“

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Socceroos (@socceroos)

Duel Danske i Australije igra se u utorak od 20 časova, a ekipa sa južne hemisfere ima priliku da prođe grupu prvi put još od 2006. godine kada su eliminisani od strane Italije minimalnim rezultatom.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter