2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ANĐUŠIĆ PORUČIO NAVIJAČIMA: ‘Nije vam sigurno teže nego nama! Da li znate koliko Avram trenira i da Smajli igra povređen?’

Objavljeno: 29.11.22 u 19:55

Iskusni košarkaš putem Tvitera odgovorio na kritike.

U okviru 8. kola Admiral bet ABA lige košarkaši Partizana doživeli su ubedljiv poraz na gostovanju večitom rivalu. Crvena zvezda je u hali ‘Aleksandar Nikolić‘ slavila sa 90:74 i tako nanela prvi poraz crno-belima u regionalnom takmičenju ove sezone.

Navijači Partizana bili su nezadovoljni izdanjem svojih miljenika, pa je na društvenim mrežama viđeno mnoštvo kritika na račun igrača. Povodom negativnih kritika, najviše zasnovanih na ‘odnosu igrača prema dresu kluba’, oglasio se Danilo Anđušić.

– Kažete ponašanje? Da li znate da je Smajli igrao sa polomljenim prstom? Da Avram trenira više nego što treba nekada da se što pre vrati, iako je bio u gipsu četiri meseca?! Svako na svoj način podnosi poraz, ali verujte, nije vam sigurno teže nego nama koji igramo – napisao je Anđušić.

7
5

2 Komentara

  1. Ok, ako je tako, da li se u KKP praktikuje ODBIJANJE OD PLATE, tj. PLACANJE PO „UCINKU“ kosarkasa iLi..zasto ne…?!!!
    PS..kada bude tako, onda ce, mozda, vama biti teze nego nama, obicnim, ali do koske odanim navijacima KKP, koji nesebicno gajimo ogromnu ljubav KLUBU i uredno dajemo veliki doprinos svo ovo vreme, sto kroz placanje ulaznica, sto kroz ‘bodrenje’ i pruzanju velike podrske na svim sportskim forumima kada su nas urusavali na svim nivoima (blago receno..), a svi su cutali osim nas Grobara i DV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    7
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter