0
Katar 2022

from left Dusan Tadic goalkeeper Vanja Milinkovic-Savic Strahinja Pavlovic Milos Veljkovic Nikola Milenkovic Sasa Lukic Andrija Zivkovic Filip Mladenovic Aleksandar Mitrovic Nemanja Gudelj Sergej Milnkovic-Savic the Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Brazil and Serbia, 24. Novembar 2022 foto: STARSPORT

VREME JE ZA POBEDU PIKSIJEVIH MOMAKA: Na Mundijalu danas igra Srbija, ali biće još zanimljivih duela!

Objavljeno: 28.11.22 u 08:43

Ipak samo je jedna pobeda bitna!

Današnjim okršajima u grupama G i H završava se drugo kolo grupne faze na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Za sve nas najbitniji je meč u 11 časova. Fudbaleri Srbije pokušaće da dođu do prve pobede na Mundijalu protiv ekipe Kameruna.

Obe selekcije poražene su u prvom susretu, ali Orlovi su igrali protiv znatno jačeg protvnika. Dakle, i jednima i drugima ova utakmica znači mnogo, a nadamo se da će Piksi naći pravu taktiku za Kamerunce i da ćemo negde oko 13 časova slaviti prvi trijumf na Mundijalu.

Program će se nastaviti jednom veoma neatraktivnom utakmicom. Naime, od 14 časova snage će odmeriti Južna Koreja i Gana. Azijska ekipa je uzela bod iz sudara sa Urugvajom i to veoma iznenađujuće uspela da Nunjeza i društvo skroz napadački ograniči i uspori.

Sa druge strane Gana je pokazala hrabru igru protiv Portugala, a da su imali malo sreće verovatno bi i oni osvojili bod.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

Od 17 časova ponovo grupa G, gde se nalazi i Srbija. Supermoćni Brazil igraće protiv Švajcarske koja je u prvom kolu dosta teško savladala Kamerun.

Sve osim pobede Karioka smatralo bi se velikim iznenađenjem.

Za kraj dana, od 20 časova, na papiru reklo bi se, poslastica. Portugal protiv Urugvaja. Ipak, čini se da su Portugalci trenutno znatno jači, međutim Urugvaj jednostavno nikada ne smete otpisati posebno dok imaju ovako kvalitetne igrače.


Standings provided by Sofascore


Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter