18
AdmiralBet ABA Liga

during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet at Aleksandar Nikolic Hall on November 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TVITOVI – GROBARI SU PRONAŠLI UZROK PORAZA: ‘Sramotniji Partizan u derbiju nisam gledao!’

Objavljeno: 28.11.22 u 22:49

Navijači Partizana najviše su kivni na odbranu svoje ekipe!

Partizan je pretrpeo ubedljiv poraz od najvećeg rivala u okviru prvog ovosezonskog derbija – 90:74. Navijači ‘crno-belih’ izuzetno su razočarani načinom na koji je njihova ekipa igrala odbranu, kao i potezima šefa stručnog štaba – Želimira Željka Obradovića.

https://twitter.com/jakic_strahinja/status/1597344631075016704

https://twitter.com/Raspamecena/status/1597341986360811520

11
9

18 Komentara

    • Kako smo izgledali sa Vladom mislio sam propade sezona. Dusko polako „sve uteze“ da to deluje stvarno kao tim. Svaka mu cast i moram priznati da sam se pribojavao derbija,ocigledno bespotrebno.

      17
      1
      Odgovori
    • Mislim da Obradović greši što nije Trifunovića koristio da čuva Nedovića ili Vildozu, to u C.Zvezdi rade Marković i Lazić, da čuvaju najbolje igrače. Ovako je zbog te greške Panter dobio 5 lični i nije pomogao u završnici meča, Ledej je potpuno podbacio i u napadu i u odbrani, Lesor se vidi da je povređen i da ne može maksimum da pruži, zašto Vukčević nije igrao, mogao je Petruševa da čuva, sličan tip igrača su, ali se vidi da KK Partizan mu fali centar visok snažan, jer većinom duela se gubilo pod koš, drugo rotacija igrača, ne može da centra ostavljate sa plej mekerom da ga čuva, ako je centar izašao da zaštiti spoljnu liniju koša, krilni centar je morao da preuzme centra, a plej ili bek preuzmu krilnog centra ili krila. Fali krilo visoko sa dobrim šutem i plej, vidi se da Madar je bolji bek nego plej. Znači da bi menadžer Savić trebao da pronađe ove igrače i ubedi ih da dođu u KK Partizan, a presednik Mijailović pronađe novac za pojačanja. Što se tiče Čovića, koji se stalno žali, da mu je manji budžet od Partizana, laže, kao što je uvek lagao, KK C.Zvezde budžet je mnogo veći od KK Partizan, da nije tako ne BiH mogao ovoliko igrača da dovede i ne bih mogao sa ovoliko igrača da raskine ugovor, jer niko ne napušta klub, a da ne treži platu za tu godinu, znači mora da im isplati ugovor za tu sezonu ili ceo ugovor, a takođe da ima i drugi klub FMP koji vodi njegov sin, isto se finansira iz Zvezdinog budžeta. a ni Duško Ivanović nije došao za džaba, za njega mora da se dublje zavuče u džepu, jer njegova cena se kreće od 700.000-1.000.000 evra.

      0
      0
      Odgovori
      • Veci rocster Zvjezde a malo boraca kao Balsa I Abramovic…mislim da za nijansu Jack Tom ima Zvjezda od Partizana..pa Obradovic he strasan Turner..nisu ovo igraci poput Divca Djordjevica ili Paspalja covjek 4 pobjede u E.L.bas su nezahvalni Grobari??!!@po,a.iz Sarajeva..

        0
        0
        Odgovori
    • Nedović i Vildoza su sigurno jeftini igrači kao i ceo Zvezdin tim. Zvezda ima 12 igrača koji igraju a Partizan 7-8. Tu je razlika koja je ključna, ako trener zna šta treba da radi. A te priče o milionima Partizana okačite mačku o rep. Zvezda ima I FMP koji finansira za razliku od Partizana….ili FMP ima Zvezdu?

      9
      13
      Odgovori
      • Partizan ima DEVET stranaca!!! Zbog čega ne igra bar tih devet? Dodaj Anđušića i Smailagića i „sutra“ Avramovića… Šta je problem? Opet malo igrača ili malo mozga? A to da li ima Zvezda FMP ili obrnuto… Pa to je samo „rasipanje“ para na dve strane, a ne doprinosi skupljem timu Zvezde. I nemoj mi reći da su Panteru, Lideju, Lesoru, Madaru i Glasu manji ugovori nego prve godine. I nemoj mi reći da su Egzum, Naneli i Papapetru došli za manji novac od recimo ugovora jednog Lesora ili Lideja. Možda jedino Brodzijanski ima niži ugovor…

        7
        3
        Odgovori
  1. ..da, odbrana je problem non-stop, ali, KKP ima jos veci problem, a to je pleymeker, mADAR NIJE ZA KKP, pod hitno mora doci odlican pley ili nemamo cemu da se nadamo…a povratkom aLEKSAAA-eee se nista bitnije nece promeniti, jos gore ce biti…Egzum je odlican, ALI za DRUGOG PLEYA, fantasticnu energiju prenosi, samo-nedovoljno…..
    PS…CENTAR, CENTAR JE DRUGI PROBLEM iLi TRECI, uz nedostatak ozbiljnog pleja i ODBRANE!!!

    5
    1
    Odgovori
    • Cigani imaju oprobani sistem , pritisak na sve pre utakmice pa ako ne prodje onda izazvati prekid iste po svaku cenu i u toj pauzi zadati zavrsni udarac. Na zalost to moze samo u zemlji Srbiji pa nam je zato sport tu gde jeste .

      19
      54
      Odgovori
      • Auuu Miki kako glupo pravdanje uzaludno bačeni miliona u projekat koji za 2 godine ne može da ispuni jedini zadati cilj.

        22
        3
        Odgovori
      • Ti si ocigledno gledao neku drugu utakmicu konstantan pritisak dolazi sa klupe partizana a 2 cetvrtine zvezda izasla iz bonusa u 7 min igre a partizan 3 ili 2 min igre tako da nema veze o cemu pises razbila vas zvezda samo tako tj trener je pobedio

        14
        4
        Odgovori
      • Grobari imaju oproban sistem, kenjaju pre meča, kenjaju, kenjaju… A kada dobiju po pičci, onda nastane kuknjava…

        7
        1
        Odgovori
      • Ne lupaj gluposti gluposti ako si gledao utakmicu. Partizan kao ekipa ne postoji. Džaba bačene pare na strance i trenera.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter