0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@CBF_Futebol

SELEKTOR BRAZILA LJUT ZBOG NEJMARA: Fokusiraju se određeni igrači i dođe do povreda, to nije fudbal!

Objavljeno: 28.11.22 u 11:14

To mu se nikako nije svidelo.

Fudbalska reprezentacija Brazila, danas od 20 časova, igra utakmicu druge runde protiv selekcije Švajcarske. Pred taj duel, medijima se obratio selektor Brazila Tite, koji je ponovo dosta vremena posvetio priči o Nejmaru i povredama.

On je imao zamerku na to što su pojedini igrači fokusirani i što se nad njima pravi više prekršaja.

Ako svi zajedno želimo da slavimo fudbal i da u njemu uživamo, onda moramo da obratimo pažnju na ovakve prekršaje. Neki igrači su fokusirani na tačno određenje igrače i onda se dese ovakve povrede. To mora da prestane, jer to nije fudbal – počeo je Tite, a potom je progovorio i o statusu Nejmara i Danila, rekavši da veruje da će igrati u nastavku Mundijala:

Brazil’s forward Neymar in action during the Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Brazil and Serbia, 24. Novembar 2022
foto: STARSPORT

Verujem da će Nejmar i Danilo igrati na ovom Mundijalu, ali više od toga ne mogu da kažem. Oba fudbalera su bolje nego što su bili posle meča sa Srbijom. Optimisti smo oko njihovih nastupa u nokaut fazi SP u Kataru.

Pored svega ovoga, pojedini svetski portali navode i da se kod Brazilaca pojavio određeni virus. Zbog određenih simptoma koji su slični gripu, trening su propustili Antoni Lukas Paketa i Alison.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter