0
Lifestyle

FOTO: Hisense

SAVRŠEN PARTNER KUPACA: Hisense donosi vrhunsku tehnologiju!

Objavljeno: 28.11.22 u 17:19

Uz vrhunske inovacije i tehnologije, Hisense ima za cilj da bude savršeni partner kupaca na FIFA Svetskom prvenstvu u Kataru 2022™

FOTO: Hisense

Poslednjih decenija, Hisense, globalni proizvođač kućnih aparata i elektronike, izrastao je u lidera na svetskom tržištu kućnih aparata. Pokrenut najsavremenijim inovacijama i tehnologijama, Hisense je oduvek težio da svojim kupcima pruži prvoklasno uživanje.

 

Ove godine, kao zvanični sponzor FIFA Svetskog prvenstva u Kataru 2022TM, Hisense je lansirao seriju prilagođenih proizvoda, pripremajući se da pruži vrhunsko iskustvo gledanja Mundijala i postane savršen partner kupaca tokom najvažnijeg fudbalskog događaja.

 

ULED TV i Lasers TV serija: Uživanje kao na stadionu

FOTO: Hisense

Dok se FIFA Svetsko prvenstvo u Kataru 2022TM zahuktava, Hisense predstavlja svoju novu liniju televizora sa najnovijim tehnologijama, sa ciljem da kupcima širom sveta pruži iskustvo gledanja iz prvog reda.

Hisense ULED TV U7 to omogućava sa integracijom AI Sports Mode, 120Hz Ultra Motion i najsavremenijih tehnologija slike kao što su Full Array Local Dimming i Quantum Dot Colour. Pored striminga sportskih događaja, ULED TV U7 je takođe najbolji izbor za različite situacije: funkcija prilagođavanja ambijentalnog svetla omogućava utisak kućnog bioskopa, a funkcija Game Mode PRO sertifikovana od strane AMD Freesync Premium nudi svu neophodnu podršku za igrače, predstavljajući kupcima najbolji kvalitet slike igara.

 

Pored toga, Hisense L5F laser TV, sa mogućnosšću da podrži do 4K Ultra HD rezoluciju, može da prikaže utakmice u visokoj definiciji na impresivan način izdvajajući detalje, od brzog rada nogu igrača do lica u masi navijača. 4K Ultra HD sa preko 8 miliona piksela stvara potpuno novi svet na izuzetno velikom ALR ekranu. Slike su oštrije, svetlije i prikazane su u pravim bojama upravo onako kako je režiser zamišljao da ih vidite. Konzola za ultra kratki domet može projektovati sliku sa udaljenosti od samo 28,7 cm od zida, pružajući prirodnije iskustvo gledanja.

 

Sektor kućnih aparata: zadovoljavanje potreba kupaca

FOTO: Hisense

Osim kod televizora, Hisense je takođe postigao izvanredne performanse u sektoru kućnih aparata, od frižidera, pametnih klima uređaja do mašina za pranje veša. Koristeći pametne tehnologije, Hisense kućni aparati su posvećeni unapređenju kućnog iskustva.

Hisense Energy Pro plus klima uređaj, sa AI Smart, ostvaruje preciznu kontrolu temperature, vlažnosti, brzine i pravca strujanja vazduha. Nagrađivani frižider PureFlat idealan je za brzo osveženje tokom “vrućih” utakmica, budući da ima integrisan dispenzer za led i vodu. Ovi proizvodi mogu poslužiti kao odlična dopuna gledanju igara i premijum životnom stilu, ponovo naglašavajući posvećenost kompanije Hisense da bude brend orijentisan ka potrošačima.

 

Osnovni program svakog Hisense proizvoda jeste poboljšanje zadovoljstva i iskustva kupaca. U budućnosti, Hisense će ostati veran originalnoj viziji i kontinuirano lansirati proizvode koji zadovoljavaju interese i potrebe kupaca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter