0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

(POLUVREME) PREOKRET SRBIJE PRED PAUZU: Pavlović i Sergej doneli delirijum na tribinama i bitnu prednost! (VIDEO)

Objavljeno: 28.11.22 u 11:53

Potpuno smo proigrali.

Fudbalska reprezentacija Srbije vodi protiv selekcije Kameruna nakon prvog poluvremena i to rezultatom 2:1. Iako je Kamerun poveo, naša selekcija se probudila u završnici prvog poluvremena i tako golovima Pavlovića i Milinkovića Savića stigla do preokreta.

Utakmica je počela padom Aleksandra Mitrovića, kada je napravio bolnu grimasu, zbog koje su se mnogi zabrinuli. Srećom, sve je bilo u redu i srpski napadač je nastavio sa igrom.

Srbija je prvu ozbiljnu priliku imala u 11. minutu. Nakon prodora Živkovića i duplog pasa, Mitrović je sjajno zalomio protivničkog defanzivca, ali je pogodio stativu.

FOTO: STARSPORT

U 17. minutu, naša selekcija je imala stopostotnu šansu. Nakon greške kamerunske odbrane, Mitroviću je lopta došla „na tacnu“, ali je promašio čitav gol i lopta je otišla pored stative.

Tri minuta kasnije, Kunde je pretčao Maksimovića, šutirao je, ali je Vanja Milinković Savić izbacio loptu u korner.

FOTO: STARSPORT

Potom je stigao šok za našu selekciju. Igrao se 29. minut. Kunde je izveo korner na prvu stativu, njegovi saigrači su prebacili loptu na drugu, potpuno sam je ostao Kasteleto, štoper Kamerunaca, i neometan sproveo loptu u mrežu Vanje Milinkovića-Savića.

Nakon par minuta praznog hoda naše selekcije, nastavilo se sa napadima. Prvo je Tadić promašio volej iz kaznenog prostora, iz nešto teže situacija, a potom je u narednom napadu presečen pas Lukića. 

Srbija je imala inicijativu, a u 43. minutu, Kamerun je nakon našegreške imao dobru priliku. Na mestu je srećom bio sjajni Vanja Milinković Savić.

Naša dobra igra i nastavak agresivne igre, doveli su do pogotka za izjednačenje. Srbija je imala slobodan udarac, a Dušan Tadić je centrirao. Sjajno je pronašao Strahinju Pavlovića, koji je glavom savladao golmana Kameruna za 1:1.

Srbiaj dolazi i do potpunog preokreta, samo nekoliko minuta kasnije. Pogodak je postigao Sergej Milinković Savić za 2:1. On je odlično šutirao sa oko 16 metara i lako savladao golmana Kameruna.

Srbija se ovde nije zaustavila, nastavila je da napada, ali je prvo poluvreme završeno rezultatom 2:1.

VESTI O MUNDIJALU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter