0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

PAVLOVIĆ OTKRIO ŠTA SE ZAPRAVO DESILO: „Imao sam problema sa povredom još od meča sa Brazilom!“

Objavljeno: 28.11.22 u 15:10

Šteta, odigrao je odlično!

Nisu uspeli fudbaleri reprezentacije Srbije da savladaju Kamerun (3:3) iako su uoči meča bili favoriti.

Odličan početak, ali potom iznenadano vođstvo afričke ekipe, da bi u samom finišu prvog poluvremena Orlovi stigli do preokreta golovima Strahinje Pavlovića i Sergeja Milinkovića-Savić.

Nakon toga i odličan početak drugog dela igre, prednost od 3:1 i onda prosipanje svega u samo dva minuta.

Primljeni golovi od Abubakara i Čupo-Motinga poklopili su se sa izlaskom Strahinje Pavlovića, koji je danas bio i strelac. Otkrio je stanje svoje povrede i da je zapravo bio povređen i nakon utakmice sa Brazilom.

Imao sam problem sa lakšom povredom još od meča sa Brazilom. Kad smo izašli iz svlačionice, telo se ohladilo i onda sam osetio da nije sve kako treba. Zatražio sam od selektora da me izvede, odmah potom saopštio i da osećam bol. Nadam se da će biti sve u redu za meč sa Švajcarskom. Snimiću povređeno mesto u utorak, videćemo šta je u pitanju… – otkrio je štoper srpske reprezentacije.

Gol svakako prija, ali navijači su zaslužili da se raduju više. Očekuje pobedu Brazilaca nad Švajcarskom pa da se sve rešava u međusobnom duelu u poslednjem kolu.

FOTO: STARSPORT

Fenomenalan je osećaj postići gol na Mundijalu. Hvala i navijačima na ogromnoj podršci, uživali smo i protiv Brazila, ali i Kameruna. Zaslužili su da se raduju sa nama, nadam se da ćemo ih obradovati u narednim izazovima. Samo prvo Brazil da pobedi Švajcarce. – zaključio je Pavlović.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter