0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@RBLeipzig

NEGO NA MUNDIJALU, A NEKO ZAVRŠAVA POSAO: Čelsi završio ogromno pojačanje, kompletiran najveći zimski transfer!?

Objavljeno: 28.11.22 u 19:13

Uveliko su najbolji svetski fudbaleri u Kataru, gde se nadmeću za najprestižniji trofej u fudbalu, Zlatnu boginju, a jedan od glavnih favorita jeste Fracnuska. Ipak, Trikolori, na Bliskom istoku su bez jednog od glavnih aduta, Kristofera Nkunkua, koji zbog povrede propušta Mundijal.

Ipak, to ne znači da ofanzivac nema burnu jesen, jer verovatno pored navijanja za svoje saigrače, on trenutno iščekuje završne detalje kada je njegov transfer u Čelsi u pitanju.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Kako javlja uvek odlično informisani Fabricio Romano, Plavci su uspeli da dogovore čak i lakši način plaćanja kada je 60.000.000 evra, koliko moraju prebaciti na račun Red Bul Lajpciga u pitanju, a ranije ove godine su igrač i klub sve dogovorili.

Nkunku je ove sezone na 23 utakmice postigao 17 golova i upisao četiri asistencije, te je jedan od glavnih razloga za sjajne rezultate Bikova kako u Evropi tako i u Bundesligi.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter