0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

NAVIJAČI SRBIJE POZDRAVILI ORLOVE PRED MEČ: Velika podrška u Kataru – na tribinama zastave sa likom Đokovića! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 28.11.22 u 10:55

Utakmica samo što nije počela.

Fudbalska reprezentacija Srbije, od 11 časova odmeriće snage sa selekcijom Kameruna u okviru druge runde grupe G, Svetskog prvenstva u Kataru. Pred ovaj susret, u protivničkom taboru, došlo je i do velikih turbulencija, kada je jedan od najboljih igrača izbačen iz sastava.

To će Srbiji sigurno znatno pomoći, ali uz to, ogromnu podršku pružaju i fantastični navijači naše selekcije, koji su u velikom broju napunili tribine. Mogu se videti zastave Srbije, a na jednoj je i Novak Đoković.

FOTO: STARSPORT

SRBIJA (3-4-3): V. Milinković-Savić – Milenković, Veljković, Pavlović – Maksimović, Lukić – Živković, Kostić, S. Milinković-Savić, Tadić – Mitrović. Selektor: Dragan Stojković.

KAMERUN (4-1-2-3): Epasi – Tolo, Nkolu, Kasteljeto, Faj – Oum Žoe – Hongla, Angisa – Ekambi, Šupo-Moting, Mbuemo. Selektor: Rigober Song.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter