3
AdmiralBet ABA Liga

Ostoja Mijailovic KK Partizan promocija novih dresova i potpisivanje sponzorskog ugovora sa Mozzart Bet za Season 2022-2023 at Stark Arena on August 22, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MIJAILOVIĆ OTKRIO KOLIKO JE NOVCA PARTIZAN DOBIO OD DRŽAVE: U Partizanu se teško borimo, politikom se bavite na izborima!

Objavljeno: 28.11.22 u 13:42

Ovo do sada nismo znali.

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana sastaće se večeras od 20 časova, po prvi put u ovoj sezoni, U pitanju je meč u okviru regionalne AdmiralBet ABA lige, a pred sam susret, oglasio se predsednik Partizana Ostoja Mijailović, koji je otkrio koliko je to novca njegov klub dobio od države.

Mi smo prošle godine od države dobili 5 miliona evra. Isplatili smo ukupno 11.5 miliona evra. Od početka ove sezone od države smo dobili 900.000 evra, a isplatili smo 4.5 miliona evra. Kad kažem isplatili smo, mislim na stare dugove, plate i nove obaveze, putovanja… Veoma smo zahvalni na svoj pomoći koju imamo i od države i od privatnih sponzora i od naših navijača – počeo je Mijailović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Potom je istakao da u Partizanu nema toliko novca, koliko pojedini pričaju, kao i da se klub teško bori sa isplatama ogromnih troškova. Za sam kraj, zaključio je da se nada podršci navijača, koji ne treba da sputavaju klub.

Ali, ako neko misli da u Partizanu ima toliko novca da se mi tako lako borimo sa isplatom dugova, sa finansiranjem uvećanih troškova… Jako se teško borimo i nije ni malo jednostavno, ali nalazimo način da se borimo. Samo molim navijače da nam pomognu u ovoj borbi, a ne da nas sputavaju da ne bismo došli u situaciju da zbog raznoraznih događaja koji se dešavaju na našim utakmicama počnu da nas napuštaju sponzori. Ko želi da se bavi politikom, neka ode na izbore i nek radi šta hoće – zaključio je Mijailović.

22
23

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter