0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@FIFAWorldCup

JUŽNA KOREJA NADIGRANA U PRVOM POLUVREMENU: Gana uspela i da duplira svoju prednosti! (VIDEO)

Objavljeno: 28.11.22 u 14:50

Odlično prvo poluvreme!

Fudbaleri Južne Koreje i Gane igraju prvi meč drugog kola grupe H na Svetskom prvenstvu u Kataru. Na poluvremenu Gana vodi sa 2:0.

U prvih 15 minuta videli smo dominaciju Korejaca, koji su u tom periodu imali čak šest kornera, ali jednostavno nisu uspevali konkretnije da zaprete sjajnoj odbrani Gane.

Nakon toga, teren preuzimaju fudbaleri afričke selekcije. Izveli su slobodan udarac u 24. minutu susreta, lopta se nekoliko puta odbila, ali na kraju savršeno došla na nogu Salisua koji ju je pospremio u mrežu Kima.

Nisu se tu zaustavili. Nastavili su sa atacima na gol Južne Koreje. Veoma ozbiljno pripremljena utakmica što se videlo od početka iako se nisu baš najbolje snašli u prvom delu igre prvog poluvremena.

Do 2:0 stigli su u 34. minutu. Fenomenalan centaršut Džordana Ajua iskoristio je supertalenat Ajaksa i Gane, Mohamed Kudus.

Do kraja prvog poluvremena Korejci su pokušali da barem postignu gol, ali odbrana Gane se za sada čini potpuno stabilno i sigurno.

Poluvreme – Južna Koreja 0:2 Gana.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter