1
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

VANJA JE SPREMAN DA ZAKLJUČA GOL PROTIV KAMERUNA: „Pohvale podižu samopouzdanje – poraz od Brazila ne remeti mir u timu!“

Objavljeno: 27.11.22 u 18:21

Najbolji na prvom meču!

Jasno, kad je golman najbolji igrač jedne ekipe u nekoj utakmici jasno je da je taj tim trpeo veliki pritisak od strane protivnika tokom meča.

Upravo je Vanja Milinković-Savić bio najbolji u porazu Srbije od Brazila (2:0), u prvom meču Orlova na Svetskom prvenstvu.

Golmanu Torina, prijaju pohvale, ali sad je sav fokus na Kamerunu.

Prijaju pohvale, mogu da utiču da samopouzdanje raste, ali ta utakmica je već iza nas i nije nam donela bodove. Sad gledamo da se najbolje spremimo za Kamerun, to nam je glavni cilj. – rekao je golman reprezentacije Srbije.

Ništa nije poremetilo mir u ekipi, pa tako ni poraz od Brazila.

Nama stvarno ništa ne može da poremeti mir, pa ni poraz od Brazila. Otkako sam ja u reprezentaciji, vlada ogromna pozitivna energija, gde se vidi koliko se momci zalažu za rezultat. Ne vidim da bi jedan poraz mogao bilo šta da poremeti. – ističe Vanja.

FOTO: STARSPORT

Verovatno će protiv Kamerunaca biti manje posla nego u utakmici sa Brazilcima.

Na meni je da se spremim. Imao sam svoju video analizu. – odlučan je Milinković-Savić.

Za kraj, prokomentarisao je kolegu sa druge strane, Andrea Onanu.

Onana je odličan golman, vrhunski se snašao na početku ove sezone kada je morao da zameni Handanovića. Izborio se sa svim pritiskom. – zaključio je Vanja Milinković-Savić.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter