0
Katar 2022

Brazil's forward Neymar (L) in action against Milos Veljkovic (R) of Serbia during the Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Brazil and Serbia, 24. Novembar 2022 foto: STARSPORT

TITE KUKA ZBOG NEJMARA: „To mora da prestane, jer to nije fudbal“

Objavljeno: 27.11.22 u 19:45

On je zamolio sve da razmisle o ovom problemu

Od ranije je poznato da je Nejmar doživeo tešku povredu skočnog zgloba na meču sa Srbiju na startu Svetskog prvenstva u Kataru.

Selektor Brazila Tite je zamolio igrače protivničkih ekipa da prestanu sa grubim faulovima nad prvom zvezdom „karioka“.

Nejmar će zbog povrede skočnog zgloba da propusti dva preostala meča Brazila u grupnoj fazi SP protiv Švajcarske i Kameruna.

Ako svi zajedno želimo da slavimo fudbal i da u njemu uživamo, onda moramo da obratimo pažnju na ovakve prekršaje. Neki igrači su fokusirani na tačno određenje igrače i onda se dese ovakve povrede. To mora da prestane, jer to nije fudbal – rekao je Tite.

Inače, Nejmar je čak devet puta fauliran na meču sa Srbijom.

Verujem da će Nejmar i Danilo igrati na ovom Mundijalu, ali više od toga ne mogu da kažem. Oba fudbalera su bolje nego što su bili posle meča sa Srbijom. Optimisti smo oko njihovih nastupa u nokaut fazi SP u Kataru – dodao je selektor Brazila.

0
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter