0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@FIFAWorldCup

SONG ZNA KAKO PROTIV SRBIJE: Selektor Kameruna otkrio šta će biti ključ uspeha njegovog tima protiv „orlova“!

Objavljeno: 27.11.22 u 18:06

I za njih i za nas čitav Mundijal staje u ovu jednu utakmicu

Sutra ujutru se igra jedan izuzetno važan meč u okviru grupe G između selekcija Srbije i Kameruna, koji bi jedan od dva tima mogao da pošalje kući.

Svakako da je naša reprezentacija favorit na papiru protiv afričkog tima, ali će to morati da pokaže na terenu, što neće biti nimalo lako kako se za sada odvija ovaj Mundijal u Kataru.

VESTI SA MUNDIJALA:

Pred ovaj meč konferenciju za medije održao je selektor Kameruna, Rigobert Song.

Svesni smo da poraz protiv Srbije znači i povratak kući i zato ćemo dati sve od sebe i boriti se do kraja. Moramo da damo 120 odsto. Protiv Švajcarske smo dobro počeli, ali presudila je jedna greška u odbrani. Nećemo mnogo menjati u našoj igri, pokušaćemo da ispravimo greške i spremni smo da potražimo način da pobedimo – izjavio je Rigobert Song.

Potom je pričao o tome šta će biti ključ uspeha njegovog tima.

Ključ je da koristimo šanse. Da smo protiv Švajcarske iskoristili naše prilike, sada bi bilo drugačije. Čeka nas zahtevan meč, ustajemo rano, termin je dnevni, ali spremni smo – poručio je Song.

Na pitanje da li sada poznaje fudbalere Srbije, pošto je posle žreba rekao da ne poznaje nijednog, Song je rekao da je rival jak, ali da ne želi da priča o detaljima.

Gledali smo meč protiv Brazila, bio je spektakl, a na nama je sada da pronađemo slabe tačke rivala i da ih iskoristimo – zaključio je Song.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter