0
Košarka

FOTO: Twitter/@okcthunder

POKUŠEVSKI NAJSLABIJI OD POČETKA SEZONE: Tanderi pali u Teksasu, srpski košarkaš nije blistao!

Objavljeno: 27.11.22 u 09:13

Košarkaši Oklahoma Siti Tandera su u Teksasu poraženi od tima Hjuston Roktesta rezultatom 118:105 i tako nagovestili pad forme u kom su trenutno. Sve je bilo rešeno već u drugoj četvrtini kada je domaći tim ubacio čak 42 poena, dvadeset više od rivala, i prelomio meč.

NAJNOVIJE VESTI IZ NBA LIGE:

Naš Aleksej Pokuševski odigrao je jednu od najslabijih partija ove sezone, jer je za svega osam minuta na parketu, iako se našao u startnoj petorci, upisao samo tri skoka, uz dva promašaja iz igre. Najveću pomoć je imao u Šeju Gildžs-Aleksanderu koji je ubacio 32 poena i dodao po tri skoka i asistencije.

Sa druge strane najviše se istakao Džejlen Grin sa 28 poena, dok je turski reprezentativac, Alperen Šengun odigrao odličan meč i dodao 21 poena kao i čak 19 skokova. Bobi Marjanović nije igrao na ovoj utakmici.

Oklahoma je sada 12. na zapadu sa skorom 8-12, dok su Roketsi i pored ovog poraza i dalje poslednja ekipa konferencije, sa omerom 4-15.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter