4
AdmiralBet ABA Liga

delije navijaci fans supporters zastave during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 5 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Asvel LDLC at Aleksandar Nikolic Hall on November 17, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OVO ĆE RAZBESNETI DELIJE: Evo ko deli pravdu na večitom derbiju u ponedeljak! (VIDEO)

Objavljeno: 27.11.22 u 11:38

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde odmeriće snage po prvi put kada oba tima imaju status Evroligaša još od 2014. godine, a sve više rastu tenzije pred jedan od odlučujućih mečeva kada je prednost domaćeg terena u pitanju.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

O navodnim budžetima obe ekipe, pročitajte OVDE.

Što se tiče sudija, delegirani su Josip Radojković i Marko Mustapić, ali i među navijačima Crvene zvezde ozloglašeni Damir Javor, na koga su se u više navrata iz tabora aktuelnog šampiona regionalne lige javno žalili.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

Bilo kako bilo, meč je na programu u ponedeljak od 20 časova, a Partizan duel dočekuje kao prvoplasirana ekipa, dok je Zvezda trećeplasirana.


Standings provided by Sofascore

4
1

4 Komentara

  1. Ah, da. Bitno je samo da se delije ne ljute. Kao sto se i predsednik izvinjavao zato sto je rekao da je Bjekovic gospodin. A vi , u saradnji sa ,, proverenim insajderom” objavljujte fingirane vesti da besnite grobare

    5
    2
    Odgovori
    • Ma vi ste grobari rodjwni besni!
      Vidi se da ni milioni i milioni evra ne mogu da obuzdaju vas i vase pomahnitale uzvike…
      Mnogo ste bre jadni i bez obraza ste!

      0
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter