0
Katar 2022

FOTO: FIFA

NULA NA POLUVREMENU: VAR prekinuo slavlje Nemačke!

Objavljeno: 27.11.22 u 20:49

Ne preterano previše prilika! 

Duel dveju evropskih fudbalskih sila.. U okviru drugog kola grupne faze Svetskog prvenstva u Kataru sastaju se Španija i Nemačka.

U poslednja tri duela viđena su dva duela, dok je jedinu pobedu ostvarila selekcija Španije i to rezultatom 6:0. Očekuje se više nego neizvestan duel, a Nemačkoj je neophodna pobeda kako bi ostali u igri za plasman u narednu rundu. Potencijalni remi mogao bi da im odgovara, ali bi im izuzetno zakompikovao kalukalacije.

ŠPANIJA: Simon, Alba, Laport, Rodri, Karvahal, Pedri, Buskec, Gavi, Olmo, Tores i Asensio.

NEMAČKA: Nojer, Raum, Rudiger, Kerer, Zile, Gorecka, Kimič, Gundogan, Musijala, Miler i Gnabri.

Prva prilika viđena je u 7. minutu kada je sjajno šutirao Dani Olmo.. Odličan udarac Nojer je fenomenalno zakačio, a lopta je od prečke otišla daleko od gola.

FOTO: FIFA

Na drugoj strani veliku priliku imali su nemci preko Gorecke i Gnabrija, međutim pre svega je odlično reagovao golman Simon, da bi nakon toga glavni sudija na asistenciju pomoćnika dosudio nedozvoljenu poziciju.

Priliku da donese prednost Španiji imao je Feran Tores, ali je pored toga što je promašio, on bio i u ofsajd položaju.

Poništen je pogodak Nemačke u 40. minutu susreta. Sjajan prekid u gol je pretvorio Rudiger, ali je VAR doneo odluku da se stameni štoper nalazio u ofsajdu.


Пласман обезедио Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter