0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@FIFAWorldCup

NOVI ŠOK NA MUNDIJALU: Kostarika se vratila iz mrtvih i šokirala Japan! (VIDEO)

Objavljeno: 27.11.22 u 12:54

Fudbaleri Japana igraju sa Kostarikom drugi duel grupne faze ovog šampionata, a obe reprezentacije imaju svojevrstan izazov pred sobom. Japanci žele da potvrde odličan utisak,nakon što su šokirali Nemačku, dok Kostarika hoće da popravi dojam najgore ekipe na prvenstvu, nakon debakla od Španije.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Rezultat utakmice na Ahmed bin Ali stadionu bio je 0:1 za selekciju iz Centralne Ameirke.

Nije previše uzbuđenja viđeno u prvom delu prvog dela igre, jer je Japan generalno imao inicijativu, dok nisu imali pravi završni pas i ideje u poslednjoj trećini terena, dok su nominalni gosti na današnjem meču čekali priliku iz kontranapada. Promenila je Kostarika formaciju u nastavku, ali osim male inicijative nije uspela da ostvari ništa realno.

U nastavku je Japan napadao pola sata gotovo bez prekida imao inicijativu, uz nekoliko sjajnih prilika i slobodnih udaraca iz izuzetno dobrih pozicija. Ipak, došlo je do ogromnog iznenađenja nakon kiksa golmana Japana, Kejšer Fuler je uspeo da natrči na loptu i pošalje je u mrežu. Japanci su pokušavali do kraja da izjednače, ali nisu mogli.

Sada obe selekcije imaju po tri boda, i proalazak u narednu fazu deluje sve manje realno i za jedne i za druge, jer Nemačka i dalje ima sve u svojim rukama.


Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter