7
ATP

FOTO: STARSPORT

LEGENDARNI AUSTRALIJANAC JASNO PORUČUJE: ‘ATP lista nije realna, Đoković je i dalje broj jedan!’ (VIDEO)

Objavljeno: 27.11.22 u 14:15

Vudbridž nema dilemu ko je favorit u Melburnu!

Prvi grend slem u sezoni, Australijan open, na programu je od 16. januara 2023. godine. Titulu će braniti Rafael Nadal, a posle godinu dana pauze zbog velike diskriminacije i političke igre, na teren se vraća Novak Đoković.

Nešto manje od dva meseca uoči takmičenja oglasio se čuveni australijski teniser, Tod Vudbridž, koji ističe važnost Novakovog dolaska u Melburn.

-Mislim da je Đokovićevo učešće najbolji scenario za turnir, jer želimo da oni najbolji igraju na Australijan openu. Šta se sve ulaže u AO – najava turnira, nagradni fond – sve to nam je važno za reputaciju i zato je važno da najbolji igraju – kazao je Vudbridž i dodao da je bez obzira na rang listu, Novak ubedljivo najbolji na planeti:

-Uzevši u obzir činjenicu da je Novak turnir osvajao devet puta, biće veliki favorit, nakon što mu ove godine nije bilo dozvoljeno da igra. Po mom mišljenju, lista je trenutno nerealna. Đoković je i dalje broj jedan na svetu i važno je da nam ponovo dolazi – istakao je Australijanac.

 

100
2

7 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter