0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DUŠKO IVANOVIĆ: ‘Partizan je najbolji napadački tim u Evropi! Odbrana je recept za trijumf!’

Objavljeno: 27.11.22 u 16:15

Trener Zvezde uputio lepe reči na račun crno-belih!

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju ekipu Partizana u utakmici 8.kola Admiral bet ABA lige. Večiti derbi se igra u ponedeljak, od 20 časova, u hali ‘Aleksandar Nikolić‘.

Biće ovo 52. duel Crvene zvezde i Partizana, i prvi duel dve ekipe u novoj sezoni regionalne lige. Poslednji odigran bila je ‘majstorica’ ABA lige u kojoj su crveno-beli slavili i stigli do šeste titule regionalne ige.

Ekipa Crvene zvezde zabeležila je pred ovu utakmicu četiri uzastopne pobede od toga tri u Evroligi, a novom treneru crveno-belih Dušku Ivanoviću biće ovo prvi gradski derbi.

-Partizan je ove godine napravio izuzetno dobar tim. Napadački tim sa najvećim potencijalom, i u napadu u ovom trenutku i najbolji tim u Evropi. Samim tim moraćemo da odigramo izuzetno dobro u odbrani kako bi došli do pobede u ovom meču – kratko je poručio šef stručnog štaba crveno-belih.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter