0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DOBRIĆ: ‘Derbi se razlikuje od ostalih utakmica! Očekuje nas izvanredna ekipa, sa još iskusnijim stručnim štabom!’

Objavljeno: 27.11.22 u 16:45

Zvezda derbi dočekuje u dobrom raspoloženju!

U okviru 8. runde regionalne košarkaške lige, Crvena zvezda u ponedeljak dočekuju ekipu večitog rivala. Partizan gostuju crveno-belima u hali ‘Aleksandar Nikolić’, u terminu od 20 časova. Biće to prvi ovosezonski beogradski derbi, ne samo u Admiral bet ABA ligi, već u svim takmičenjima.

Zvezda i Partizan se nisu sastali od majstorice ABA lige, u kojoj je Zvezda stigla do pete pobede u seriji i šeste titule u regionalnom prvenstvu.

Svoja očekivanja uoči utakmice izneo je košarkaš ekipe sa Malog Kalemegdana, Ognjen Dobrić.

-Igramo meč sa Partizanom, prvi ove sezone. Te utakmice su uvek drugačije, u kojima trenutna forma nije presudna. Očekuje nas vrlo iskusna izvanredna napadačka ekipa prevođena još iskusnijim stručnim štabom, i tokom leta pojačana sa namerom da napravi rezultat u Evroligi. Vredno se pripremamo nakon teških utakmica protiv Albe i Makabija, i verujem da ćemo odigrati dobru utakmicu u ponedeljak pred našim navijačima – poručio je dugogodišnji as crveno-belih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter