4
Evropske lige

Sergej Milinkovic Savic Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers Reprezentacija Srbije-Pripreme-Trening Stara Pazova, 30.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SERGEJ NAPUŠTA LACIO: Srbin sve dogovorio sa velikanom, još samo da Lotito pristane!

Objavljeno: 26.11.22 u 22:12

Čekao se samo trenutak kada će veznjak napustiti „večni grad“

Već godinama se priča o odlasku Sergeja Milinković-Savića iz Lacija, a čini se da bi ta priča konačno mogla da dobije epilog narednog leta.

Naime, prema pisanju torinskog „Tutosporta“, Srbin je dogovorio sve uslove potpisa sa ekipom Juventusa i u junu će postati novi igrač italijanskog velikana.

Informacije do kojih je poznati list došao govore da će SMS dobijati godišnju platu u iznosu od 5.500.000 evra fiksno, plus 1.500.000 u bonusima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Najveći problem u realizaciji čitavog ovog posla je naravno prvi čovek Lacija, Klaudio Lotito, koji je u više navrata istakao da ne želi da se odrekne Srbina za manje od 100.000.000 evra.

Problem za njega je činjenica da Sergej ulazi u poslednjih 17 meseci ugovora i da će na leto 2024. godine moći da napusti Rim bez obeštećenja. Ako se Lotito ne opameti ostaće bez ikakve zarade od Milinković-Savića.

4
2

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter