0
Košarka

Foto: Twitter/@nuggets

ŠEK, PA ŠTO TI OVAKO NEŠTO TREBA: Čuveni centar pomalo potcenjuje srpske igrače!

Objavljeno: 26.11.22 u 23:43

Šekil O’Nil je četvorostruki NBA prvak i jedan od najboljih centara u istoriji sporta. Ipak, jedna od najupamćenijih serija koje je Šek igrao jeste ona sa Sakramentom kada se borio do poslednje kapi znoja sa Vladom Divcom. Ipak, on je nedavno upitan da uporedi Nikolu Jokića i nekadašnjeg košarkaša Sakramenta.

„Vlade nije bio težak, ali taj tim je bio težak i način na koji su igrali protiv mene, sa utrajanjima. I to je pohvala za Srbiju i Crnu Goru. Svi ljudi na ‘ić’ su bili sjajni NBA igrači. Jokić i Vlade su dva slična igrača“, rekao je O’Nil za TV „Arenasport“.

NAJNOVIJE VESTI IZ NBA LIGE:

Evo šta je rekao na pitanje da li bi mu Džoker predstavljao problem.

„Ne, nikako, ne. Davao bi koševe, on je sjajan igrač. Pitanje nije šta oni mogu da urade, već šta ih vi naterate da rade. Svi se fokusiraju na odbranu. Kada bih igrao protiv njega verovatno bismo i on i ja postigli 20 poena. Verovatno bi bilo tako nekako sve vreme. Ali u određenim trenucima morate da ih naterate na faul ili im ne dozvolite da to urade vama. On je sjajan igrač, ne kažem da bih da lako zaustavio. Kada imate dva sjajna igrača morate srediti njih pre nego što oni srede vas“, istakao je O’Nil.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter