3
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

PROBLEMI ZA PIKSIJA: Vlahović pod znakom pitanja za Kamerun!

Objavljeno: 26.11.22 u 20:06

Izgleda da Sergej neće biti jedini za koga ćemo čekati do poslednjeg momenta

Već smo znali da će Sergej Milinković-Savić biti prilično upitan za nastup protiv Kameruna, ali dva dana uoči ovog duela stiže još loših vesti za naš sastav.

Naime, kako prenosi „Sport Klub“ pod velikim znakom pitanja za meč sa afričkom selekcijom je Dušan Vlahović koji se ponovo povredio.

VESTI SA MUNDIJALA:

Napadač Juventusa i reprezentacije Srbije je opet osetio bol u predelu primicača nakon utakmice sa Brazilom, zbog čega lekarska ekipa naše selekcije već danima radi da ga oporavi.

Dobre vesti su da će Aleksandar Mitrović gotovo sigurno započeti meč sa Kamerunom, dok je povratak Kostića uprkos pojedinim najavama još uvek prilično maglovit.

Apsolutno je jasno da Dragan Stojković Piksi ima ozbiljne probleme u igračkom kadru, a svi se nadamo da će zdravlje poslužiti naše igrače u nastavku Mundijala.

0
4

3 Komentara

  1. mitrovic-jovic u spicu,mladenovic je adekvatno zamijenio Kostica ili Zivkovica prebaciti na lujevo krilo a Radonjica desno i stvar ispeglana.Veznjaka ima i na izvoz jedino nema zamjene za Tadica.

    2
    1
    Odgovori
  2. Svi junaci nikom ponikose i u crnu zemlju propadose sad svi povredjeni jer znaju da nikognemoze da pobede i da se vracaju kuci a to im je samo izgovor razmazene lazne zvezde patriote

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter