0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@SaudiNT

OVO JE GOVOR KOJI JE MESIJA BACIO NA KOLENA: „Izvadite telefon, možete da se slikate sa njim ako želite!“ (VIDEO)

Objavljeno: 26.11.22 u 13:19

Brutalan je bio selektor Saudijske Arabije!

Najveće iznenađenje dosadašnjeg dela Svetskog prvenstva jeste pobeda Saudijske Arabije nad Argentinom, 2:1.

Nisu Saudijci dobro izgledali u prvom poluvremenu. Primili su jedan regularan i tri gola koja su poništena zbog malih ofsajda. Posebno je minimalan bio onaj u kojem se našao Lautaro Martinez.

U pauzi između dva poluvremena selektor Saudijske Arabije, Erv Renar, održao je žestok govor svojim igračima.

Šta radimo ovde? Ovo je naš presing? Presing ne znači da idete visoko! Mesi je na sredini terena, ima loptu, vi svi stanite ispred odbrane. Ne znate da treba da ga markirate u sredini? Izvadite telefon, možete da se slikate sa njim ako želite. Ti si ispred odbrane! Ne čuvaš nikog? Moraš da ga pratiš! – vikao je Francuz.

Zatim je nastavio, uveravao svoje momke da mogu da se vrate.

Sa loptom smo dobri. Da li vidite šta ste uradili? Zar ne osećate nešto? Zar ne osećate da možemo da se vratimo? Zar ne osećate to? Ajde momci, ovo je Svetsko prvenstvo! Dajte sve! Kada si na ivici kaznenog prostora stojiš ovako, budi ovakav. – rekao je Renar.

Njegov govor je bio izuzetno uspešan s obzirom da je njegov tim za svega osam minuta igre u drugom poluvremenu preokrenuo rezultat i na kraju slavio.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter