0
Katar 2022

Brazil's forward Neymar (L) in action against Milos Veljkovic (R) of Serbia during the Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Brazil and Serbia, 24. Novembar 2022 foto: STARSPORT

NOGA NEJMARA BAŠ NE OBEĆAVA: Pogledajte zglob brazilskog majstora, nismo ga štedeli! (FOTO)

Objavljeno: 26.11.22 u 20:28

Fudbaleri Brazila su potpuno razbili reprezentaciju Srbije u prvom meču ovogodišnjeg Mundijala, a srpski internacionalci nisu baš štedeli rivala, pa se meč sa naše strane može okarakteristati poprilično grubim.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Ipak, morali su biti oprezni, jer najbolji fubaler Selesaa, Nejmar, poznat je kao neko ko pada i zbog najmanjeg kontakta i često ume da preuveliča ozbiljnost starta rivala. Ipak, u duelu sa Orlovima, definitivno da je poprilično dobio batina, jer se na svom Instagramu „pohvalio“ oteklim člankom nakon utakmice.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

Videčemo da li će Nejmar uspeti da se oporavi za duel sa Švajcarskom, a sigurno je samo da Selesau ne nedostaje kvaliteta i dubine kada je sastav u pitanju i da postoji i više nego dovoljno igrača koji će da zamene nekadašnjeg fudbalera Santosa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter