0
Katar 2022

Brazil's forward Neymar (L) in action against Andrija Zivkovic (R) of Serbia during the Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Brazil and Serbia, 24. Novembar 2022 foto: STARSPORT

„NEJMAROVA NAJVEĆA GREŠKA JE ŠTO JE ROĐEN U BRAZILU!“: Saigrač stao u odbranu zvezde PSŽ-a – poslao oštru poruku!

Objavljeno: 26.11.22 u 12:33

Biće komentara, to je sigurno!

Brazilci su na odličan način započeli Mundijal pobedom nad Srbijom, 2:0. Rišarlison je postigao oba gola i stavio njegovu selekciju u komotan položaj.

Ipak, velike glavobolje za Brazilce pravi situacija sa Nejmarom. Najveća zvezda Selesaa neće igrati više u grupnoj fazi nakon što se povredio u jednom duelu sa Nikolom Milenkovićem.

Izgleda da u Brazilu i ne vole previše Nejmara i da je na udaru određenih kritika, pa je tim povodom odlučio da reaguje saigrač iz reprezentacije, Rafinja, inače igrač Barselone.

Argentinci tretiraju Mesija kao boga. Portugalci Ronalda kao kralja. Brazilci ohrabruju Nejmara da polomi nogu. Najveća greška Nejmarove karijere je što je rođen u Brazilu. Ova zemlja ga ne zaslužuje. – poruka je Rafinje.

On je ovu objavu podelio na svom Instagramu i očigledno da je saglasan sa istom.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter