0
Fudbal

FOTO: MerkurXTip

MerkurXTIP: Najava drugog kola Mundijala!

Objavljeno: 26.11.22 u 08:07

Svi smo preksinoć pratili utakmicu koja nam je, uprkos povredama tri naša startna igrača, pokazala koja je razlika između favorita za osvajanje prvenstva i koliko smo u ovom momentu daleko od njih. To svakako ne sme biti prepreka za prolazak u narednu rundu takmičenja. Potrebno je zbiti redove i maksimalno fokusirano ući u preostala dva meča.  Kamerun je sledeći protivnik Srbije i sve osim pobede ovde bi se moglo smatrati iznenađenjem, baš kao što je ceo svet očekivao sinoćnu pobedu Karioka. Pored ovog meča oči će biti uprte i u duel Brazila i Švajcarske gde se nadamo pozitivnom ishodu po našu reprezentaciju.

Početak drugog kola otvaraju Vels i Iran, da bi nesto kasnije na teren izašli domaćini, koji će pokušati da upišu svoje prve bodove protiv Senegala. Drugo kolo nam obećava dosta zanimljivih mečeva, nadamo se golovima i dobroj igri. Jedan takav očekujemo u okviru derbija grupe A odigraće Holandija i Ekvador. Obe selekcije su upisale po tri boda u prvom kolu, i pobedom na ovom mecu mogli bi ući u konfor zonu i spremati taktike za narednu fazu. MerkurXtip na ovom daje primamljive kvote na konačan ishod, a na vama je da odaberete favorita.

4       Holandija- Ekvador   1.87   I   3.60   I    4.20

Grupa C donosi nastavak uzbuđenja, a videćemo da li su Saudici slučajno došli do senzacije ili će uspeti da ostanu neporaženi i posle drugog kola. Nakon mečeva Poljska- Saudijska Arabija i Meksiko-Argentina dobićemo jasniju sliku o potencijalnom raspletu ove grupe.

Francuzi i Danci odmeriće snage, po pretpostavci zanimljivog duela u grupi D. Trikolori važe za favorita, s obzirom na prikazanu igru u prvom kolu i bledo izdanje Danaca u prvom meču protiv Tunisa gde nisu mogli više od svega jednog boda.

    22     Francuska-Danska   1.77    I   3.55   I   4.90

Evropski derbi, meč između Španije i Nemačke obeležiće grupu E u ovom kolu. Stari znanci, ukrstiće svoja fudbalska umeća u nedelju sa početkom u 20h. Nemci traže svoje prve bodove na prvenstvu, nakon slobodno možemo reći šoka u prvom kolu i poraza od Japana. Crvena furija, kako joj nadimak i sam kaže, furiozno je protutnjala kroz odbranu nemoćne Kosta Rike i smestila čak neverovatnih sedam golova u mrežu Navasa. Kosta Rika će pokušati da se povrati u borbu za drugu fazu protiv Japana. Vi kao i do sada sve kvote i celokupnu ponudu MerkurXtipa možete pronaci na merkurxtip.rs.

   28    Španija-Nemačka   2.33   I   3.60   I   2.90

Drugo kolo u grupi F donosi  mečeve Belgije i Maroka, kao i Hrvatske i Kanade. U Grupi H ne može još definisati selekcije koje bi mogle da prodju u narednu fazu. Za korak bliži tom uspehu, svakako je Portugal koji je na prvoj poziciji nakon pobede nad Ganom 3:2. Južna Koreja, prijatno iznenadjenje u prvom kolu dobrom organizovanošću uspeli su da odole napadima Urugvaja. I u meču protiv Gane mogu doći do pobede. Derbi grupe igraće Portugal i Urugvaj, a nas zanima kome Vi dajete prednost? Vaše opklade možete postaviti u lokalima MerkurXtipa ili online na sajtu merkurxtip.rs.

  46    Portugal-Urugvaj    1.93  I   3.60  I  3.90

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter